Emberi erőforrás, a legértékesebb megújuló energia

TERMELÉSI KONTROLLER / ÜZEMGAZDÁSZ POZÍCIÓ EURÓPA VEZETŐ BELTÉRI FAAJTÓ GYÁRTÓ CÉGCSOPORTJÁNÁL!


Megbízónk, az egyesült államokbeli JELD-WEN csoport, évi 500 millió EUR európai forgalmával az egyik legnagyobb európai beltéri faajtó gyártó. A cégcsoport, amelynek a magyar cég a közép európai irányítású régiójához tartozik, piac,- és vevő specifikus ajtó megoldásokat, szolgáltatásokat nyújt, jelenleg a német, osztrák és a skandináv piacokra koncentrál. Európai alkalmazottainak száma 4500 fő, ebből 150 fő a magyar termelő cégénél, Lentiben dolgozik. A 3 Md Ft árbevétel 90%-a fenti relációkban realizálódik.
A magyarországi gyártás újabb perspektívák előtt áll, jelentős fejlesztésekre született döntés. A cég tevékenységének, folyamatainak optimalizálására keresünk egy olyan termelésorientált gondolkodású, alapos kontrolling ismeretekkel bíró, dinamikus, kiegyensúlyozott alkatú, kitűnően kommunikáló, eredményorientáltÜZEMGAZDÁSZ / TERMELÉSI KONTROLLER

Ref.:2717

-t, aki, kitűnő referenciákkal bír, közgazdász végzettségű, van affinitása műszaki folyamatok iránt és nemzetközi termelési környezetben szerzett többéves tapasztalatot.  Ebben a funkciójában a cégcsoport osztrák, svájci és német cégeivel való együttműködés mellett közvetlenül a pénzügyi igazgatónak felel és őt távollétében helyettesítheti.


Az esélyes pályázó csapatépítő alkatú, jól kommunikál németül vagy angolul, ill. képes mindkét nyelvi környezetben érvényesülni. Megbízónk az analitikus gondolkodás mellett nagyfokú operativitást, rugalmasságot, következetességet és főként emberközeli munkastílust vár el. Ez a pozíció lesz a termelés és a pénzügyi menedzsment legfontosabb összekötő eleme.

Fő feladatai:

  • a termelési, ill. beruházási költségek elemzése és optimalizálása, utókalkulációk
  • a terv-tény eltérések elemzése, javaslattétel változtatásokra, költségvetési és egyéb döntések előkészítése
  • előrejelzések készítése, kapacitáselemzések, a jelentésrendszer optimalizálása


A nemzetközi környezetű pozícióban az eredményes munkavégzést megbízónk a feladatokhoz illesztett versenyképes kompenzációs csomaggal honorálja.
A pályázatokat kérjük magyarul, németül és angolul, e-mailen, az eva.szili@pendlpiswanger.hu címre küldjék el.


Köszönjük érdeklődését!
x

Belépés regisztrált pályázóknak

Elfelejtett jelszó? Regisztráció