Emberi erőforrás, a legértékesebb megújuló energia

CI MANAGER POZÍCIÓ EURÓPA VEZETŐ FAAJTÓ GYÁRTÓ CÉGCSOPORTJÁNÁL!


Megbízónk, az egyesült államokbeli JELD-WEN csoport, évi 500 millió EUR európai forgalmával az egyik legnagyobb európai  beltéri ajtó gyártó. A cégcsoport, amelynek a magyar cég a közép európai irányítású régiójához tartozik, piac,- és vevő specifikus ajtó megoldásokat, szolgáltatásokat nyújt, jelenleg a német, osztrák és a skandináv piacokra koncentrál. Európai alkalmazottainak száma 4500 fő, ebből 150 fő a magyar termelő cégénél, Lentiben dolgozik. A 3 Md Ft árbevétel 90%-a fenti relációkban realizálódik.
A magyarországi gyártás újabb perspektívák előtt áll, jelentős fejlesztésekre született döntés. A termelésorientált cég tevékenységének, folyamatainak optimalizálására keresünk egy olyan termelésvezetői/szervezői tapasztalattal bíró, dinamikus, kiegyensúlyozott alkatú, kitűnő vezetői képességekkel bíró, eredményorientáltCI (Continous Improvement) MANAGER

Ref.:2718

-t,

akit kedvező tapasztalatok esetén, középtávon (hosszú távon) a cégen belül egy még nagyobb felelősségű stratégiai pozícióval fognak megbízni. A potenciális, kitűnő referenciákkal bíró mérnöki végzettségű (optimális esetben faipari szakirányú) pályázó nemzetközi faipari termelési környezetben szerzett többéves vezetői tapasztalatot. A CI Manager súlyponti feladata a cégvezetésen belül a költségcsökkentésre és a kulcsfolyamatok optimalizációjára kidolgozandó intézkedések célirányos véghezvitele lesz. Ebben a funkciójában a cégcsoport osztrák, svájci és német cégeivel való együttműködés mellett közvetlenül a németországi központnak felel.


Az esélyes pályázó probléma megoldó szemléletű, csapatépítő alkatú, jól kommunikál németül vagy angolul, ill. képes ezen nyelvi környezetben érvényesülni. Megbízónk a stratégiai és analitikus gondolkodás mellett nagyfokú operativitást, rugalmasságot, következetességet és főként emberközeli munkastílust vár el.

A pozíció eredményes betöltéséhez a sikeres pályázó más európai helyszíneken is tapasztalatszerző látogatásokon és a Porsche Consulting által biztosított képző rendszerben vesz részt.

A nemzetközi színvonalú pozícióban az eredményes munkavégzést megbízónk a feladatokhoz illesztett versenyképes kompenzációs csomaggal honorálja.

A pályázatokat kérjük magyarul, németül és angolul, e-mailen, a toth.edina@pendlpiswanger.hu címre küldjék el.


Köszönjük érdeklődését!
x

Belépés regisztrált pályázóknak

Elfelejtett jelszó? Regisztráció