Professzionális vezető kiválasztás a fenntartható üzleti fejlődésért

Vezetőkiválasztás

Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk közép- és felsővezetõk, valamint kulcsfontosságú szakemberek keresésében és kiválasztásában. E tevékenység leghatékonyabb eszközének a közvetlen megkeresés módszerét tartjuk, melyet a több, mint 14.000 szakember önéletrajzát tartalmazó adatbankunk is segít. Megbízóink igénye szerint a keresést hirdetés megjelentetésével is támogatjuk.

A kiválasztás legfontosabb elemének az irodánkban, tanácsadónkkal folytatott strukturált mélyinterjút tekintjük, melynek során feltárjuk a pályázó képzettségét, nyelvtudását, szakmai tapasztalatait, elképzeléseit és személyiségének legfontosabb jegyeit. Teljes képet alkotunk a pályázó szakmai és munkáját segítő emberi tulajdonságairól, ambícióiról. A kiválasztást igény szerint személyiségtesztekkel, grafológiai személyiségkép-vizsgálattal egészítjük ki.

Az interjúk és az eredmények alapján kiválasztjuk az állás betöltésére leginkább megfelelő pályázókat. A bemutatás előtt megbízóink kézhez kapják a pályázók önéletrajzát és a róluk készült bizalmas jelentést, amely a szakmai alkalmasság elemzésén túlmenően bemutatja a pályázónak az adott pozícióra való rátermettségét, gondolkodási stílusát, vezetői és egyéb személyiségi jellemzőit.

A teljes keresés - kiválasztási folyamat során készséggel állunk konzultációval megbízóink és pályázóink rendelkezésére. A kiválasztást követően is folyamatosan konzultációs kapcsolatban maradunk megbízóinkkal és kiválasztott pályázóinkkal, mert jelöltjeink gyors beilleszkedését, tartós beválását munkánk minősítésének tekintjük és minden eszközzel támogatjuk.

x

Belépés regisztrált pályázóknak

Elfelejtett jelszó? Regisztráció