Professzionális vezető kiválasztás a fenntartható üzleti fejlődésért

Miért P&P?

Küldetésünk

Mindig a megbízó érdekeinek szem előtt tartásával munkánkkal olyan új értéket hozzunk létre, amellyel vállalkozásuk eredményesebb, sikeresebb lesz, és az emberi erőforrásokat érintő minden jövőbeni projektjüknél szívesen választott együttműködő partnerük lehetünk. A hozzánk forduló vagy az általunk megkeresett pályázók szakmai pályafutását értő tapintattal, életszerű tanácsokkal, a megbízóinknak történő bemutatás igényes előkészítésével, jövőbe mutató ajánlásokkal támogatni, tanácsadóinkkal személyes, hosszú távú együttműködést kialakítani.

Szakmai küldetésünk


Számunkra legfontosabb a megbízó érdeke és az, hogy munkánkkal a megbízó számára új értéket hozzunk létre. A megbízó lehet kicsi vagy nagy vállalkozás, helyi vagy nemzetközi cég, köztestület vagy közüzem, a feladat megoldásához ugyanazzal az igényességgel fogunk hozzá, a teljesítéshez ugyanazokat a magas színvonalú szellemi erőforrásokat és hátteret biztosítjuk.

Vezető munkatársaink kivétel nélkül jelentős és sikeres, többnyire nemzetközi, részben külföldön szerzett, vezetői, üzleti és tanácsadói szakmai gyakorlattal rendelkeznek, több idegen nyelvet beszélnek. Ezért nagyon jó elméleti ismeretekre, gyakorlati példákra és személyes tapasztalatokra is épülő felkészültséggel rendelkeznek a megbízó problémájának megértéséhez, értelmezéséhez, a vele való alkotó együtt gondolkodáshoz, végül az optimális megoldás megtalálásához. Egy-egy munkakör betöltéséhez vezető folyamat az üzleti környezet részletes megvitatásával kezdődik. Áttekintjük a jelölttől elvárt szakmai követelmélnyeken kívül azokat a személyiségi jellemzőket is, amelyek a legeredményesebb megoldáshoz vezetnek.

x

Belépés regisztrált pályázóknak

Elfelejtett jelszó? Regisztráció