Professzionális vezető kiválasztás a fenntartható üzleti fejlődésért

Adatvédelmi nyilatkozat

Minden cégünket felkereső és adatbankunkban szereplő természetes személy személyiségi jogait tiszteletben tartjuk. Az adatkezelés hozzájáruláson alapul, mely során a gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A nyilvántartott adatokat a Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Kft. társ- és leányvállalatain, ügynökségein valamint megbízóin kívül harmadik személynek nem adja át. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük a 6. § (5) bekezdése alapján.

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel vagy nyilvántartásunkból töröljük. Kérjük, törlés esetén ezen igényét írásban jelezze felénk a pandp@pendlpiswanger.hu címre!

Adatait mindaddig megtartjuk, míg Ön erről másképp nem rendelkezik, vagy pedig amíg azok érvénytelennek nem bizonyulnak.

Jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi es Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Székhely:1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22.c)

Adatkezelő megnevezése:
Dr. Pendl & Dr. Piswanger Kft.

Adatkezelő címe:
H-1011 Budapest, Corvin tér 10.

NAIH nyilvántartási száma:
40636

Első számú adatfeldolgozó megnevezése:
dotindot Solutions Kft. 

Első számú adatfeldolgozó címe:
1138 Budapest, Faludi u. 3.

Ideiglenes adatfeldolgozó megnevezése (IT fejlesztés időtartamára):
Blacklodge Development Kft.

Ideiglenes adatfeldolgozó címe:
1118 Budapest, Torbágy u. 13.

Adatbiztonsági intézkedések:

Az interneten regisztrálók személyes adatait Magyarország területén a GTS Hungary Kft. szervertermében, 24 órás biztonsági szolgálattal ellátott szerverén tároljuk. Ezek az adatok a cégünk székhelyén lévő, jelszóval védett adatbázisunkba is bekerülnek, melyhez a cég dolgozóin kívül más nem férhet hozzá.x

Belépés regisztrált pályázóknak

Elfelejtett jelszó? Regisztráció